Fitness

Fitness

Fitness is nog steeds de meest populaire sport in Nederland.  Fitnesscentra zijn er dan ook in overvloed. Veel mensen vinden juist het massale, met harde muziek en veel spiegels niet erg prettig. Binnen Fysioplus heeft u de mogelijkheid om voor een interessant tarief te trainen in een kleinschalige omgeving en met goede begeleiding. Door onze kleinschaligheid kunnen we samen met u aan de hand van de eerdere intake een programma op maat samenstellen.

Medische fitness

Fitness met een plus: het is mogelijk bij Fysioplus. Door onze expertise zijn we in staat om vorm te geven aan specifieke training en begeleiding. Hiermee kunnen we u helpen om toch aan fitness te doen, waarbij we rekening houden met uw beperking. Dat voelt wel zo veilig. Onze persoonlijke aandacht en begeleiding staat hierbij voorop.

Seniorenfitness

Lekker bewegen, lekker in je vel. Ouder worden brengt soms ongemakken, maar ouder worden maakt het ook belangrijk om goed voor uw lijf te zorgen. Onze kleinschalige seniorenfitness maakt dit mogelijk. Kleine groepen, een intake op maat, een gezellig kopje koffie na afloop zijn een aantal onderdelen van onze seniorenfitness.