Plein Zwanenberg - Samen voor 'n gezond Oss

De Sleutel - 16 maart 2016
Sinds februari heeft Oss een nieuw gezondheidscentrum: Plein Zwanenberg. Een initiatief van de gemeente Oss, BrabantZorg, BrabantWonen, GGZ Oost- Brabant en Bernhoven. Vijf partijen met dezelfde wens: zorg aanbieden op kwalitatief hoog niveau dichtbij voor de inwoners van Oss en omgeving.

Lees meer...

DTV: Plein Zwanenberg zet deuren open

DTV - 2 februari 2016
Plein Zwanenberg, het nieuwe gezondheidscentrum op de oude ziekenhuislocatie, is klaar voor gebruik. De komende weken openen stap voor stap zo'n tien gezondheidsinstellingen daar hun deuren voor het publiek.

Lees meer...

De kwetsbaren in Oss eruit pikken

Brabants Dagblad - 2 februari 2016
Het nieuwe Plein Zwanenberg zet in op preventie. Zo vraagt het huisartsen patiënten die gevoelig zijn voor depressie te selecteren voor 't programma Mentaal Fit.

Lees meer...

'Kopgroep' in Plein Zwanenberg

DTV - 20 januari 2016
De Kopgroep, een behandel- en gespreksgroep voor mensen met beginnende dementie, maakt dit jaar een doorstart in het Plein Zwanenberg in Oss. Om dit mogelijk te maken investeert de gemeente Oss een bedrag van ruim 48.000 euro.

Lees meer...

Zorgplein Oss is klaar voor gebruik

Brabants Dagblad - 15 januari 2016
Na drie jaar behelpen in de oude verpleegstersflat op het voormalige ziekenhuisterrein in Oss is het eindelijk zover. In het weekeinde van 30 en 31 januari verhuist de Osse polikliniek van ziekenhuis Bernhoven naar het gloednieuwe Plein Zwanenberg. Een afstand van nog geen 500 meter, een wereld van verschil.

Lees meer...